Izooptyk WE

Dla optyków okularowych

Moderator: mfra

Izooptyk WE

Postprzez abc » Sob Lut 23, 2013 15:09

Coś się popsuło w programie Izooptyk WE. Nie można wybrać soczewek. Czy to uszkodzenie programu, czy może przejściowe problemy w związku ze zmianą katalogu?
abc
Stały bywalec
 
Posty: 345
Rejestracja: Wto Maj 27, 2008 18:03

Re: Izooptyk WE

Postprzez mfra » Wto Lut 26, 2013 15:52

A w czym jest dokładnie problem, może w przeglądarce zablokowane są wyskakujące okna.
Z naszej strony wszystko działa prawidłowo.

Pozdrawiam,
*************************************************
Michał Frączek
Sales Solutions Manager
*************************************************
Awatar użytkownika
mfra
Stały bywalec
 
Posty: 883
Rejestracja: Czw Cze 09, 2005 12:08

Re: Izooptyk WE

Postprzez abc » Wto Lut 26, 2013 16:19

Mogę wybrać materiał i średnicę, natomiast lista mocy soczewek to tylko kilka ujemnych mocy. Podobnie z cylindrem nie rozwija się pełna lista mocy. Również uszlachetnienia otwiera się tylko "U" czyli utwardzenie. Żadnych innych powłok. Jeżeli u państwa wszystko gra tzn., ze coś z moim kompem nie gra.
abc
Stały bywalec
 
Posty: 345
Rejestracja: Wto Maj 27, 2008 18:03

Re: Izooptyk WE

Postprzez abc » Wto Lut 26, 2013 17:21

Bardzo mi przykro, ale właśnie zaczęło działać. Samo się naprawiło. Ten robal chyba umie czytać.
abc
Stały bywalec
 
Posty: 345
Rejestracja: Wto Maj 27, 2008 18:03


Wróć do Optycy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość